Hozzávalók:
A tésztához:
6 evőkanál finomliszt
4 db tojás
6 ek cukor
2 evőkanál víz
1 dl napraforgó olaj
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
A krémnél:
A krémnél én vaníliás pudingot használok, a tasak hátulján leírtak szerint.
Díszítés:
bármilyen gyümölcs
1 cs. tortazselé
A tésztánál egyszerű a dolgunk:
A lisztet, sütőport, cukrot, vaníliás cukrot összekeverjük az egész tojásokkal, hozzáadjuk az olajat és a vizet, majd ezt az egészet jól elkeverjük.
A masszát egy kivajazott gyümölcstorta formába öntjük és előmelegített sütőben, 180 fokon kisütjük.
Míg sül a piskótánk, addig persze a pudingot megfőzzük a tasak hátulján leírtak szerint, majd mikor a puding kissé kihűlt, a tortánkra öntjük. Ezt díszítjük tetszőleges gyümölcsdarabokkal. A tortazselét is elkészítjük a tasak hátulján leírtak szerint és ezzel öntjük le a torta tetejét. Pár órára mehet a hűtőbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése