Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2011. szeptember 6., kedd

Demonchild féle padlizsánkrém

Ahogy én csináltam:

Hozzávalók:

1 közepes méretű padlizsán
1 fél hagyma
1 villányi vaj
majonéz
mustár
bors

Egy nagyobb padlizsánt írt a recept eredetileg, de egy közepeset használtam. Megszurkáltam hústűvel és 15 percre mikróba tettem, maximum fokra. Eléggé összefonnyadt, mikor hagytam kihűlni. Alig bírtam lehámozni a héját és mikor összejött, akkor is csak egy kis csészényi belsőség jött össze. Talán célszerűbb lett volna a nagyobb termék. Egy közepes hagymát felvágtam, de csak a felét tettem így bele, mivel kevésnek bizonyult ez a padlizsán. Egy villa vajat raktam bele, majd egy kevés mustár, majonéz, só és bors következett. Bár azt írták eredetileg, hogy turmixolni kéne, én villával nyomkodtam el. A végeredmény ez lett:


Az itthoniak véleménye szerint isteni!:)

2 megjegyzés:

  1. Akkor mi a baj?
    Egyébként ha sütőbe rakod félbevágva, és megvárod míg megpuhul a belseje, akkor szépen lejön a héja.
    A paprikát is bedobhatod mellé, sőt paradicsomot is, azoknak is egyszerűen elhúzható a héja.
    Lehet egyben turmixolni, ízesíteni ahogy akarod.
    hagyma, fokhagyma, mustár, só, bors.
    Kis önreklám erről, ha nem baj:
    http://ordogkonyha.blogspot.com/2011/06/padlizsan.html

    VálaszTörlés
  2. Nos, voltaképp ez rendben van, de erre csak azután jöttem rá, hogy itthon megkóstolták.:) Azt hiszem akkor át is javítom a bejegyzést, mert tulajdonképpen fogyasztható és egész finom. Semmi baj az önreklámmal!:)

    VálaszTörlés