2, minden más fűszer volt, kivéve ezt a rozmaringot, ezért helyette reszeltem rá egy kis szerecsendiót, megszórtam sülthús fűszerkeverékkel, meg egy kis morzsolt majorannával
3, a mártásnál csökkentettem az adagot
Hozzávalók:
csirkemell
1, 2 paradicsom
2 dl natúr joghurt
1 evőkanál mustár
2 gerezd fokhagyma
1 hagyma
só
bors
egyéb fűszerek (sülthús fűszerkeverék, egész szerecsendió, morzsolt majoranna)
olaj
A húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, egyéb fűszereket használunk, tetszés szerint. Teflon serpenyőt írt, így azt használtam. Mióta megvettem, nem is volt használva. Azt kell mondjam, hogy ez az Úr ajándéka a világnak. Óriási találmány!:)
Szóval egy kevés olajon gyönyörű színűre sütjük a húst, majd mikor végeztünk a szeletek sütésével, akkor jöhetnek a vastag karikákra vágott paradicsomok. Hamar megég, így nem kell sokat sütni.
Jöhet a mártás. A hagymát nagyon apró szemekre vágjuk, majd hozzáadunk 2 gerezd fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a 2 deci natúr joghurtot, teszünk hozzá 1 evőkanál mustárt, elkeverjük és kész is vagyunk! A mártás a hússal és a paradicsomkarikákkal már önmagában is tökéletes, de én azért köretnek legyártottam egy kis sültkrumplit is.


Már megint hús, mi? Abba sem bírod hagyni :)
VálaszTörlésRemek találmány!:)
VálaszTörlés