Hozzávalók:
Halacska
10 evőkanál liszt
2 tojás
2 deci sör
5 evőkanál reszelt sajt
3 evőkanál olaj
1 fél citrom leve
Só
1 evőkanál vágott petrezselyem
Olaj a sütéshez
A két tojást egy tálkába dobjuk, persze héja nélkül, mehet bele a 10 evőkanál liszt, só, 5 evőkanál sajt, a fél citrom leve, 2 deci sör, 3 evőkanál olaj, egy evőkanál petrezselyem, felkockázva.

Végül ezt felverjük botmixerrel. Hagyjuk kicsit állni.

Aztán a már korábban tejbe áztatott halacskákat megforgatjuk lisztben, utána megmártjuk a "masszában", végezetül forró olajban kisütjük!



Észrevétel: Sűrű palacsintatésztát csináljatok. Menet közben rakjatok bele lisztet, ha kevésnek találjátok!
Kellemes ünnepeket és B.Ú.É.K. mindenkinek!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése