Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2010. szeptember 15., szerda

Tejfölös rizsa a'la Jóképű Jani

Minap fotóztam ezt a csodás ételkölteményt, amit éppen Jóképű Jani falatozott homlokig tejfölös ábrázattal.
Hozzávalók:
- rizsa, jóó pempősre főzve
- tejföl
- egy tál

Elkészítés:
A rizsát a kelleténél tovább főzzük, így elérjük a pempős állapotot. A tejfölt szakszerűen kinyitjuk, majd a pohár tartalmát határozott mozdulattal a rizsára juttatjuk. Evővanál segítségével elegyítjük az alapanyagokat, majd jóízűen falatozni kezdünk!
Ugye, milyen egyszerű?

Jó étvágyat!

1 megjegyzés:

  1. ennek én a rizs nélküli változatát ismertem, de azt a mi vidékünkön nem tejföllel, hanem pálinkával fogyasztják.
    de így sem rossz...
    (hip)

    VálaszTörlés