Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2010. szeptember 25., szombat

Burgonyás Omlett a'la hanincséppenvacsora

Hozzávalók:

- egy bikaherényi burgonya
- néhány tojás
- vegeta, vagy bármilyen fűszer
- olaj, vagy zsír (a gépzsírt nem ajánlom...)

Első nekifutásra levetkőztetjük az borgonyát, így köll kinéznije:


Aztán betörünk a tojatokba, majd egy köpőcsészébe toloncoljuk őköket. Némi vegetáriummal, avagy főszerekkel megsegítjük az ízét, aztán összevissza habarintjuk....:
Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!


A burgonyát vékony, egyenletes szeletekre vágjuk, én uborkaszelővel dolgoztam, de a vidékiek szecskavágóval is megtróbálhassák:
Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Valamilyen fémvödörben megsütjük a burgonyát, lehetőleg olajon...
Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Ráburintjuk a tojatot, aztán megsütögetjük, aztán porczelán tányérban tálaljuk!
Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése