- egy bikaherényi burgonya
- néhány tojás
- vegeta, vagy bármilyen fűszer
- olaj, vagy zsír (a gépzsírt nem ajánlom...)
Első nekifutásra levetkőztetjük az borgonyát, így köll kinéznije:

Aztán betörünk a tojatokba, majd egy köpőcsészébe toloncoljuk őköket. Némi vegetáriummal, avagy főszerekkel megsegítjük az ízét, aztán összevissza habarintjuk....:
A burgonyát vékony, egyenletes szeletekre vágjuk, én uborkaszelővel dolgoztam, de a vidékiek szecskavágóval is megtróbálhassák:

Valamilyen fémvödörben megsütjük a burgonyát, lehetőleg olajon...

Ráburintjuk a tojatot, aztán megsütögetjük, aztán porczelán tányérban tálaljuk!

Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése