Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2010. szeptember 13., hétfő

pecsenye odakünn

hozzávalók:

- hús (csirke/disznó/marha)
- nyáriszalámi
- hagyma
- paprika

elkészítés:

gyújtunk egy hatalmas tüzet és elmegyünk nyársat vágni.
a nyársra feltűzdeljük a kockára vágott szalámit, húst és zöldségeket lehetőleg úgy, hogy a hús mellé mindig zöldség kerüljön, mert így sokkal finomabb lesz mindkettő, ha átveszik egymás ízeit.
megvárjuk, míg a tűz leég, és az izzó parázson addig sütjük a cuccost amíg a hús is el nem kezd pirulni.
amint kész van, foghatunk is neki a lakmározásnak.

sajnos fénykép nincs a már nyársról leszedegetett falatokól, mert egyből neki is estem a lakmározásnak :)

jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése