- 73 szál tészta (én makaróniból főztem)
- bármilyen fűszer ( itt pulykasült látható)
- 2 erős paprika
- víz
Első lépésként teszünk fel vizet főni, bédobáljuk az erős paprikákat, amiknek az oldalát célszerű bicskával felhasítni, mert könnyebben kifő így a power belőlük.
Amikor a víz mán buburákol, meg forrongálódzik, akkor mehet bé egy kávéskanál fűszer! Miután bétettük össze-vissza forraljuk pár percig.
Na, mastan gyön a tészta! A tésztára mindig ráírják, hogy hogyan kell jól kifőzni. Kérjetek meg valakit, hogy olvassa el fennenhangon, és aszerint főzzétek készre!
Ha mindent jól csináltál, akkor hamar el is készül a finom erős-fűszeres tészta. Fogyasztható köretként, főételként, levesként desszertként, és akár pogácsaként is!
JÓ ÉTVÁGYAT!
Desszertként való használatánál,esetleg némi mákkal is megszórhatjuk:)
VálaszTörléspinhead