- akármilyen tésztaféleség
- sok tejföl
- bors
- só
- medvesajt
Feltúrjuk a szekrényt, hátha találunk némi tésztát, jelen esetben
szarvacskát használtunk. Ezt annak rendje és módja szerint szépen
megfőzetjük az öcsénkkel.
Ha ezzel elkészült leöntjük róla a vizet, közben pedig tüzet adunk a szakácsnak hogy elszívhassa jól megérdemelt cigarettáját.
Ezután fogjuk és szépen kiadagoljuk a tésztát tányérokba,
ezután alaposan nyakon öntjük tejföllel és mehet rá szintén
tisztességes mennyiségű bors, feltéve, ha szeretnénk, hogy valami íze is legyen a dolognak.
Ezután ízlésesen mellé helyezünk egy darab kockasajtot (jelen esetben téliszalámis típusút alkalmaztunk) és így tálaljuk.
Fogyasztása kanállal javallott lévén a sok tejföl miatt, amit persze
nem akarunk, hogy kárbamenjen. A kockasajtot pedig lehetőleg kézzel
szétmarcangoljuk apró darabkákra, majd ráhintjük a tejfölben tocsogó,
még tán emberi fogyasztásra is alkalmas tésztaételünkre.
Elfogyasztjuk majd folytatjuk tovább a sörözést immáron alapanyagot
is biztosítva a később esetlegesen felköszönő búvárhoz.
Nagyon jól néz ki a medvasajt a tányér szélén.:)
VálaszTörlés