Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2010. szeptember 14., kedd

Borsos, tejfölös, téliszalámis ízesítésű medvesajtos tészta a'la primitív

Hozzávalók:
  • akármilyen tésztaféleség
  • sok tejföl
  • bors
  • medvesajt
Az ember sörözés közben gyakran megéhezik, hiába hogy nincs már otthon szinte semmi se és a fizetés is késik. Így jártunk mi is a minap, ennek eredményeképp született az alábbi recept:

Feltúrjuk a szekrényt, hátha találunk némi tésztát, jelen esetben
szarvacskát használtunk. Ezt annak rendje és módja szerint szépen
megfőzetjük az öcsénkkel.
Ha ezzel elkészült leöntjük róla a vizet, közben pedig tüzet adunk a szakácsnak hogy elszívhassa jól megérdemelt cigarettáját.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Ezután fogjuk és szépen kiadagoljuk a tésztát tányérokba,
ezután alaposan nyakon öntjük tejföllel és mehet rá szintén
tisztességes mennyiségű bors, feltéve, ha szeretnénk, hogy valami íze is legyen a dolognak.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Ezután ízlésesen mellé helyezünk egy darab kockasajtot (jelen esetben téliszalámis típusút alkalmaztunk) és így tálaljuk.

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Fogyasztása kanállal javallott lévén a sok tejföl miatt, amit persze
nem akarunk, hogy kárbamenjen. A kockasajtot pedig lehetőleg kézzel
szétmarcangoljuk apró darabkákra, majd ráhintjük a tejfölben tocsogó,
még tán emberi fogyasztásra is alkalmas tésztaételünkre.
Elfogyasztjuk majd folytatjuk tovább a sörözést immáron alapanyagot
is biztosítva a később esetlegesen felköszönő búvárhoz.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki a medvasajt a tányér szélén.:)

    VálaszTörlés