Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2012. január 24., kedd

Demonchild féle rántott csirkecombok, sültkrumplival

Hozzávalók:

Pár comb (én a TESCO-ban vettem ilyen fóliás csomagot, amiben 5 darab volt)
liszt
krumpli (fagyasztottat használok ilyenkor mindig)

bors
olaj

Túl egyszerű, de azért leírom. :D A felmelegített olajban először kisütöttem a krumplit, hogy mire végezzek velük, már ideális legyen a hőfok a húsoknak. A combokat jól átmosom, majd sózom, borsozom őket és mindet lisztbe forgatom (a képen még nincsenek lisztbe forgatva).



Direkt nem használtam tojást és zsemlemorzsát, tehát nem paníroztam a szokásos módon. A Fald fel Amerika egyik részében megláttam, h Amerikában így sütik a jó csirkéket az étteremben és mindenképp ki akartam ilyen módszerrel próbálni, mivel nálunk a hagyományos panírozás megy.
Időt nem tudok írni, így a szemünket hívjuk segítségül. Látjuk azt, h meddig kell sütni. Jó aranybarnára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése