Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2011. december 30., péntek

Demonchild féle kolbásszal töltött karaj

Még szent karácsony napján készült. Roppant egyszerű az elkészítése.

Hozzávalók:

1 kg sertés karaj (ez kisebb volt)
1 szál füstölt kolbász

bors
1 kiskanál pirospaprika
olaj
kevés víz

A karajba kést szúrunk, közép tájékon, majd megpróbáljuk kitágítani annyira, h bele lehessen nyomni a kolbászt.



A húst sózzuk, borsozzuk és egy kis pirospaprikával is megkenjük. Egy tepsit kikenünk olajjal, majd egy fél deci vízzel felöntjük. A karaj alá tettünk mást is, meg helyeztünk mellé paradicsomot. El nem ronthatja.



Az egészet lefedjük fóliával, majd 180 fokon sütjük, 2 órán át. Közben azért rá-ránézünk, öntözgetjük a húst saját levével.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése