Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2017. augusztus 18., péntek

Demonchild féle babgulyás

Megmondom őszintén, életemben kb. másodjára csinálok levest (mondjuk azt a medvesajtos/sajtos levest nem nevezném levesnek), de még ennyi időt nem öltem főzésbe. Majdnem 2 óra főzés, plusz a jó előkészületek.

Hozzávalók:

60-80 dkg sertéscomb
1 ek zsír
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 paprika
1 csípős paprika
2 paradicsom
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kisebb darab zeller
2 evőkanál pirospaprika
egy kevés kakukkfű
4 db babérlevél
1,5 l víz
só, bors

A kanál zsíros megfonnyasztjuk a hagymát, fokhagymát, majd mikor üvegesre piriltak, mehet bele a felkockázott hús. Jól elkeverjük, a húst addig forgatjuk, míg minden oldala színt nem kap. Ekkor mehetnek bele a felszelt paprikák. Kis kavarás, párolás, aztán jöhet az összevágott paradicsom, felkockázott répák, zeller. Elkeverjük, kis párolás, aztán mehet rá a pirospaprika, kis kakukkfű, jól elkeverjük és felöntjük az egészet 1,5 liter vízzel.
Jól besózzuk, aztán felforraljuk. Takaréklángon ment egy órát, végül beleöntöttem a konzerves babot és hozzáadtam a babérleveleket.
Innentől már nincs messze a cél. 15-20 perc és kész is vagyunk.














Segédeim a hadművelet során: az új Satyricon, az új Alice Cooper, az új Quiet Riot és Jyrki 69 szólólemeze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése