Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2011. október 16., vasárnap

Demonchild féle "Geri féle fahéjas-almás-joghurtos finomság" :)

Kíváncsi voltam, ezért én is elkészítettem. Igazán pompás lett. Nem írom le a receptet, mert mindent ugyanúgy csináltam, ahogy az az előző bejegyzésben írva vagyon, bár mégis lenne egy személyes észrevétel. Talán csak az én hóbortom, de nem annyira szeretem a cukrot és a végeredmény túl édesnek találtatott. Lehet jobban jártam volna, ha kevesebbet teszek bele. A végén pedig megszórtam az egészet egy kis fahéjas porcukorral.



3 megjegyzés:

  1. Tapasztalat, ha nem baj: A receptekben mindig marha sok a cukor. Én felezni szoktam, azon kívül, hogy mézzel vagy nád/barna cukorral helyettesítem. De régen, mikor a sima kristályt használtam, akkor is feleztem. mert tényleg borzasztó sok az előírt mennyiség.

    VálaszTörlés
  2. Én a kristályt használom.:) Két bögre cukor azért tényleg vérmes ehhez. Voltaképp a muffinjaimmal is ez a gond. Ott is ilyesmi mennyiséget ír.

    VálaszTörlés
  3. Na itt jön az, hogy a magad ízlésére formálod a receptet. Nem kell az a sok cukor, gondolom a 30 alattiaknak sem, ugye? Tudnék erről írni, sokat, de nem ide való :D
    Szép napot!

    VálaszTörlés