tag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post1599727222108760658..comments2023-06-16T07:24:12.148-07:00Comments on A balkáni konyha remekei...: Demonchild féle "Geri féle fahéjas-almás-joghurtos finomság" :)Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-86327003745284223392011-10-16T21:05:56.570-07:002011-10-16T21:05:56.570-07:00Na itt jön az, hogy a magad ízlésére formálod a re...Na itt jön az, hogy a magad ízlésére formálod a receptet. Nem kell az a sok cukor, gondolom a 30 alattiaknak sem, ugye? Tudnék erről írni, sokat, de nem ide való :D<br />Szép napot!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-78830928527049333632011-10-16T11:31:37.170-07:002011-10-16T11:31:37.170-07:00Én a kristályt használom.:) Két bögre cukor azért ...Én a kristályt használom.:) Két bögre cukor azért tényleg vérmes ehhez. Voltaképp a muffinjaimmal is ez a gond. Ott is ilyesmi mennyiséget ír.Demonchildhttps://www.blogger.com/profile/14582404808168890821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-91587294226776594332011-10-16T11:26:17.956-07:002011-10-16T11:26:17.956-07:00Tapasztalat, ha nem baj: A receptekben mindig marh...Tapasztalat, ha nem baj: A receptekben mindig marha sok a cukor. Én felezni szoktam, azon kívül, hogy mézzel vagy nád/barna cukorral helyettesítem. De régen, mikor a sima kristályt használtam, akkor is feleztem. mert tényleg borzasztó sok az előírt mennyiség.Anonymousnoreply@blogger.com