Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2011. június 14., kedd

Demonchild "másik", könnyen elkészíthető kedvence

Hozzávalók:

A varázslathoz:

3 szál virsli
1 kisebb hagyma
olaj
sültkrumpli

bors
sajt
csemegeuborka
ZZ Top
Argento szent trilógiája (Suspiria [1977], Inferno [1980], Mother Of Tears [2007])

A tartárhoz:

tejföl
majonéz
mustár
citromlé
bors


A limonádéhoz:

cukor
citromlé
ásványvíz

A sültkrumplit bedobjuk a sütőbe, légkeverésre állítjuk és addig sütjük, míg jó nem lesz. Közben felvágom a hagymát és a virslit. A hagymát egy kis olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a felkarikázott virsliket és sütögetem, párolgatom őket. Közben meghintettem sóval, borssal.



Kevertem egy kevéske tartárt is. 5,6 kiskanál tejföl, 3,4 kiskanál majonéz, 1 kiskanál mustár, egy kevéske citromlé rá, só, bors és mindezt elkevertem. Kóstolgatni kell ilyenkor. Nem mindig találom el az arányokat én sem.:) Szomjoltáshoz pedig limonádét ajánlanék. Egy kis cukrot felöntök egy kevéske citromlével, majd a pohár, v korsó maradék üres helyét kitöltöm ÁSVÁNYVÍZZEL. Bizony! Menőbb, mint a csapvíz.
Mikor kész lett a krumpli, összekevertem a hagymás virslivel, aztán jöhetett a dekoráció. Kecsap, tartár, reszeltem rá sajtot és jött végül a legfontosabb, a drága csemegeuborka.

3 megjegyzés:

  1. megcsináltam, és rohadt finoom :D köszönet ezért az egyszerű, de finom kis délutáni kajához :) ( amúgy a krumplis részt kihagytam, meg az uborkát, többi stimmel )

    VálaszTörlés
  2. Na! Örülök! Ma ugyanezt csináltam meg, tartár nélkül. Nem kell vele sokat pepecselni.:)

    VálaszTörlés
  3. várom a következő receptet ;-)

    VálaszTörlés