Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2011. július 6., szerda

Demonchild féle "hamis brassói" :)

Jogos az észrevétel! Ugyan miben másabb ez, mint a múltkori? Hasonló, csak kicsit változtattam!:)

Hozzávalók:

Hagyma
Virsli
Paradicsom

Bors
Sültcsirke fűszersó
(Sült)krumpli
Olaj

A hagymát, virslit (most ilyen csípős ságát használtam... csípett is rendesen:)), paradicsomot felvágom, olajon megsütöm őket. Közben besózom, beborsozom és dobok hozzá egy kis sültcsirke fűszersót.Mikor a krumpli is kész, akkor összekeverem őket. Ez azért is jó, mert a múltkor a virslis témát csak a krumpli tetejére dobtam, így viszont átjárja a krumplit az ízek sokrétűsége. Az íze is sokkal jobb így összekeverve, frissen, sütés után (kicsit sok olajat használtam, így jobban magába szívta a már ízesített folyadékot).Ha egyszer legyőzöm a nyers hústól való félelmemet, megcsinálom azzal is.:) A DVD-s, CD-s díszítést most elfelejtettem.

4 megjegyzés:

 1. Miért félsz tőle? Undi megérinteni? Csak érdekel :)
  Ja, és a vékony virslis kajához a Szex és New York illene, gondolom az nincs is neked :D

  VálaszTörlés
 2. Igen, még viszolygok tőle. De érzem, h hamarosan elég elszánt leszek, h belevágjak.:D Ezek ilyen hülye heppek az embernél. Múltkor hozzámért egy zacskó darálthús, mikor pakoltuk a szatyorba. Majdnem elájultam.:) De az ájulás kerülget egy tojásfeltörésnél is, főleg mikor hozzáér a kezemhez a tartalma. A szagokról nem is beszélve. Nagyon érzékeny, kifinomult a szaglásom.:D Amúgy ezektől az inaktól félek a legjobban, v mik ezek rajta. Csak rágós részeknek hívom őket. Szex és New York-om nincs, de láttam mindkét filmet.:)

  VálaszTörlés
 3. Ismerős ez a viszolygás, de én a frissen vágott hústól, amiben van még némi "élet".
  Ja, meg a nyers csirkehús szaga, nem kell, hogy romlott legyen.
  Néha átok ám a kifinomult szaglás.
  Dolgoztam egyszer tiniként egy nagyáruházban, ahol a húsok nyitás előtt két héttel már ott voltak. Be is rohadt mind, az öltöző a húsraktár fölött volt. És nyár volt.
  Arra még nem gondoltál, hogy valakivel megveteted, feldaraboltatod, és ilyen előkészített állapotban rakod a fagyasztóba?
  Akkor csak fagyottan kell hozzáérni, ami talán nem olyan gusztustalan.
  Na szia.

  VálaszTörlés
 4. Vannak ilyen húsok a fagyóban. Csak ki kell olvasztani. Meg van előre bepanírozott rántott hús, szintén fagyasztva. Utóbbival nincs gondom.:)

  VálaszTörlés