Az OLDaLON CSAK VALÓS, ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS ELFoGyASZTHAtó ÉteLEK REcEPTJeI SzEREPELNeK!!!

2010. október 5., kedd

gombapaprikás

hozzávalók:

- 1 db. paradicsom
- 1 db. paprika
- 1 csípős paprika
- 2-3 hagyma
- kb. 3/4 kg ehető gomba
- friss petrezselyemzöld
- 2 dl. tejföl
- 1 kanál liszt
- só
- bors
- pirospaprika

elkészítés

a hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot.
sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát es a felkarikázott csípőst.
ezt kb. 5-10 percig fözzük, majd hozzáadjuk az előzőleg megtisztított és felaprózott gombát (jelen esetben: sárga gereben, rókagomba, galambgomba, lila pereszke és laskagomba került a kondérba).
addig fözzük a cuccost míg a gomba teljesen meg nem puhul, majd hozzáadjuk a tejfölet és a felaprózot petrezselyemzöldet és összekutyuljuk.
beleszórjuk a lisztet és 2-3x megkavarjuk.
ezzel készen is vagyunk, vályuhoz!


jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése