tag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post6759499722473289721..comments2023-06-16T07:24:12.148-07:00Comments on A balkáni konyha remekei...: Demonchild féle töltött-rántott paprikaUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-2851658916878250242011-11-15T23:44:10.312-08:002011-11-15T23:44:10.312-08:00Jéhéééé. Eszembe se jutna panírozni a paprikát (de...Jéhéééé. Eszembe se jutna panírozni a paprikát (de ez guszta)mert sütéstől szerintem kesernyés lesz és azt nem csípem.<br />-H. Netti-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-41415441151331361342011-10-16T04:18:18.980-07:002011-10-16T04:18:18.980-07:00Elmés ötlet ez a jénaizás is! :]Elmés ötlet ez a jénaizás is! :]Demonchildhttps://www.blogger.com/profile/14582404808168890821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-37906752447936238482011-10-13T09:57:33.220-07:002011-10-13T09:57:33.220-07:00Meg vagy írva:
http://ordogkonyha.blogspot.com/201...Meg vagy írva:<br />http://ordogkonyha.blogspot.com/2011/10/rakott-toltott-paprika-es.html<br />:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-10088035865429138672011-10-11T10:19:47.975-07:002011-10-11T10:19:47.975-07:00Ja, éttermi panírnak is hívják. Kényelmes dolog.Ja, éttermi panírnak is hívják. Kényelmes dolog.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-47787265482934021412011-10-11T10:13:08.452-07:002011-10-11T10:13:08.452-07:00Köszönöm! Én is hallottam már ilyenről, h kicsit l...Köszönöm! Én is hallottam már ilyenről, h kicsit le kell fagyasztani a sajtot, de asszem ők még pucér állapotában említették. Itthon is általában külön-külön van a liszt, a tojás, a zsemlemorzsa, de ez a tojás-liszt egyben sem utolsó dolog.:)<br /><br />Vigyázz, h a paprika végén a lyuk ne legyen túl széles. Többször kipotyogott a tartalma.Demonchildhttps://www.blogger.com/profile/14582404808168890821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-86998168979684414772011-10-11T10:09:07.600-07:002011-10-11T10:09:07.600-07:00Ez tök jó, ki fogom próbálni. A rántott sajthoz pa...Ez tök jó, ki fogom próbálni. A rántott sajthoz panír duplán (a liszt-tojás külön legyen és csak a tojás-zsemlemorzsa ismétel), majd fagyaszd le a panírozott sajtot.<br />Fagyott állapotban rakjuk a forró zsiradékba, és mire a panír megsül, addigra olvad fel a sajt, ergo nem folyik ki.<br />Hosszú évek izzadságos kutatómunkája és hosszas kísérletek eredménye a fenti védett találmányom :DAnonymousnoreply@blogger.com