tag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post672056336648750170..comments2023-06-16T07:24:12.148-07:00Comments on A balkáni konyha remekei...: Demonchild pénteki menüjeUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-89031288868403159392012-07-27T09:24:07.668-07:002012-07-27T09:24:07.668-07:00szerintem az utóbbinak nagyobb szerepe lehetett. m...szerintem az utóbbinak nagyobb szerepe lehetett. meg annak h meg kellett dolgoznod érte. :)<br />azt meg elképzelni sem tudom milyen lehet amikor elázik a tojásban... én arra gondoltam először, hogy a só miatt megkeményedik.PrincessConsuelahttps://www.blogger.com/profile/17022119447840187784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-1979302899779905962012-07-27T07:51:50.343-07:002012-07-27T07:51:50.343-07:00Ma utána olvastam kicsit a rántott húsnak és ezt f...Ma utána olvastam kicsit a rántott húsnak és ezt figyeltem ott, idézem:<br />"Először forgasd lisztbe, egy csipet sóval felvert tojásba, végül zsemlemorzsába. Ne hagyd túl sokat a tojásban, mert akkor elázik."<br /><br />Gondoltam kipróbálom akkor így, rossz nem lehet. A különbséget szerintem nem is lehet észrevenni, bár be kell valljam, ez valahogy finomabbra sikeredett, mint ahogy édesanyám általában csinálja.:) Ő mondjuk nem tudom meddig "áztatja" benne. V ez volt a finom íz kulcsa, vagy az, h szépen megpuhítottam fedő alatt.Demonchildhttps://www.blogger.com/profile/14582404808168890821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4757278550290627942.post-21304293171288920322012-07-27T07:30:25.006-07:002012-07-27T07:30:25.006-07:00Miért nem szabad sokáig állnia a tojásban? Nem min...Miért nem szabad sokáig állnia a tojásban? Nem mintha én sokat áztatnám benne, de ezt még sosem hallottam.PrincessConsuelahttps://www.blogger.com/profile/17022119447840187784noreply@blogger.com